Jeg ante ikke hva jeg satte i gang

Ser ikke helt bort fra at du kanskje har sett meg i media den siste tiden. Og sannsynligvis er det ikke den vanlige meg, men den sinte damen som bor inni meg 😂.

Jo mere jeg tenker over det desto sintere blir jeg. Tenk at bymiljøetaten ikke synes vi har særskilt behov for parkeringstillatelse fra det øyeblikket vi ikke er i normal jobb. For selv om jeg er delvis ufør jobbet jeg fortsatt så mye jeg orker.

I går holdt jeg foredrag på et hotell på Voksenkollen. For de som ikke kjenner Oslo er det så langt unna Nordstrand som jeg kan komme, minst en halvtime å kjøre. Så istedet forbå lete etter parkering der, så ble det taxi. Og ettersom jeg har TT-kort, så slapp jeg unna med 64 kroner hver vei istedetfor 730. Så bare i dag har kommunen betalt over 1300 kr i taxi for meg 😳. Men det er heldigvis en annen etat som styrer med det. 

Innlegget over er delt over 6100 ganger på facebook.

Heldigvis har jeg mange hyggeligere ting å tenke på. Jentene på kurset portrettkurset skal i gang med tredje kursuka i dag. Det er en kjempeflink gjeng jeg har, så jeg gleder meg til å se deres tolkninger av ukas oppgaver som du ser til venstre under her..

Kan love at siste ord ikke er sagt i den parkeringssaken. Det er jo så mange som har det mye verre enn meg. Tilogmed folk i rullestol blir nektet parkeringskort. Og det er ikke nok å gi meg et kort for å tie. Jeg gir meg ikke før de diskriminerende ordene er borte for godt fra tekstene de sender ut.

Og jeg har nemlig også fått melding fra en som hadde jobbet med tildelingen før som sier bl.a. «Min erfaring da var at de satt som småkonger og bestemte i hytt og gevær. Ingen eller liten forståelse for utfordringene dere har som trenger dette kortet. Forskriften kan tolkes og det kommer nesten an på dagsformen til saksbehandleren».

Dette beviser jo mine mistanker til gangs.

Ups, der kom tankene fra den sinte damen igjen. 

Men nå begynner det å bli kjølig ute. Så da kan vi parkere oss inne med god samvittighet. Og da er min første tanke hva slags kreative prosjekter jeg skal i gang med - og det er ikke få.

Håper du også har en kreativ høst planlagt. Jeg ønsker deg uansett en nydelig uke ❤️.

Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.