Skuffet - akkurat som forventet

I dag fikk jeg post fra Bymiljøetaten

Det kom et standard svada-brev om at vedtaket var omgjort pga dokumentasjon fra min arbeidsgiver , men ikke et eneste svar på de spørsmålene jeg stilte. Heller ingen beklagelse på det jeg mente var diskriminerende.

Så selv om jeg fikk mitt parkeringskort er jeg skuffet.

Så jeg har i dag sendt saken til likestillings- og diskrimineringsombudet, og bedt dem se på praksisen til Bymiljøetaten slik at de skjønner at det faktisk ikke er greit.

For selv om jeg har fått parkeringstillatelse, så gjelder dette så utrolig mange flere enn meg.

Men det var dessverre akkurat dette svaret jeg forventet

Continue Reading...

Jeg trenger hjelp, det begynner å bli krise

Uncategorized Oct 05, 2022

Hverdagen min er både kreativ og spennende, men jeg trenger hjelp nå.
Mer om krisen finner du lengre ned i teksten.

Jentene på portrettkurset begynner å nærme seg ferdig, og du aner ikke hvor mange fantastisk kule portretter de har laget. Jeg er så imponert over dem .

Men nå som de blir ferdige, så gjelder det for meg å fortsette med neste kurs. Mal Fargerike Malerier er et program som er lagt opp slik at du skal finne din egen stil gjennom forskjellige oppgaver i 8 uker.

I tillegg er det steg-for-steg videoer av alle maleriene du ser på bildet under, så du får nok å se på . 

MEN du behøver ikke gjøre alle oppgavene, bare plukk ut de du liker best for nå, så kan du komme tilbake og se resten en gang senere. For disse videoene er jo et bibliotek med teknikker som du kan ta fram når du trenger det. De ligger i en kursportal på nett som du har tilgang til...

Continue Reading...

Det var artig!

En hektisk mediauke endte med å bli omtalt i humorprogrammene «Misjonen» på radio og «Nytt på nytt» på TV. Og det er jo skikkelig stas synes jeg, i alle fall ettersom det ikke er meg som blir gjort narr av.

Men godt å komme tilbake til hverdagen uten media som ringer meg hele tiden. Så jeg er jaggu glad jeg ikke er «kjendis» eller kongelig.

Hverdagen er fylt av hyggelige ting.

I helgen hadde jeg noen venner på innflyttingsfest på hytta (om man kan kalle det fest med bare 5 som endte opp med å komme), og da fikk jeg slappet av og kost meg med gode venner. Og om ikke det er noen som leier på kort varsel, så skal jeg ta meg en tur på hytta denne helgen også. Jeg bare elsker å være der.

Jentene på kurset portrettkurset skal i gang med fjerde kursuka i dag. Denne uka er det karikaturtegning med blekk, og blindtegning av samme person. I tillegg så...

Continue Reading...

Klagebrev

Jeg har fått mange spørsmål om jeg vil klage på avslaget om parkeringskort.

I dag har jeg klaget, og under her kan du se klagen med de spørsmålene jeg vil ha svar på.

 

Continue Reading...

Jeg ante ikke hva jeg satte i gang

Ser ikke helt bort fra at du kanskje har sett meg i media den siste tiden. Og sannsynligvis er det ikke den vanlige meg, men den sinte damen som bor inni meg .

Jo mere jeg tenker over det desto sintere blir jeg. Tenk at bymiljøetaten ikke synes vi har særskilt behov for parkeringstillatelse fra det øyeblikket vi ikke er i normal jobb. For selv om jeg er delvis ufør jobbet jeg fortsatt så mye jeg orker.

I går holdt jeg foredrag på et hotell på Voksenkollen. For de som ikke kjenner Oslo er det så langt unna Nordstrand som jeg kan komme, minst en halvtime å kjøre. Så istedet forbå lete etter parkering der, så ble det taxi. Og ettersom jeg har TT-kort, så slapp jeg unna med 64 kroner hver vei istedetfor 730. Så bare i dag har kommunen betalt over 1300 kr i taxi for meg . Men det er heldigvis en annen etat som styrer med det. 

Innlegget over er delt over 6100 ganger...

Continue Reading...

Over i en ny fase

Kalenderen viser september, høsten er her, og det er faktisk min absolutte favorittårstid. Snart viser naturen oss de nydeligste farger, soppsesongen er allerede i gang for mange, vi må bytte ut sommerdyna, fyre i peisen og kose oss med maling inne - med god samvittiget.

Jeg nekter å ta strømprisen innover meg og later som jeg ikke har hørt det. Men det nytter vel ikke å stikke hodet i sanden. Og med ny hytte uten strømstøtte, så har jeg nå testet ut å leie på airbnb. Mine tredje leietakere kommer denne helgen. Og jeg håper selvsagt de blir like fornøyd som de andre som har vært der, for der var det «over all forventning» og «200% anbefalt», og begge de ønsket å komme igjen. 

Men nå gleder jeg meg jo til å kunne være der selv noen dager snart. 
Vil du kanskje være med meg på hytta og male en hel helg?

...
Continue Reading...

Velkommen februar

 

Januar kom og gikk, men det var mange positive hendelser i denne måneden. USA fikk sin president Joe Biden, og vi er endelig i gang med corona-vaksinering. Det går mot lysere tider, og vi merker at dagene blir lengre for hver dag som går.

Nå kommer februar, og her har du en kalender som du kan bruke for å holde oversikten denne måneden. Bare høyreklikk og last den ned om du vil ha den.

Så gjenstår det å se hva denne måneden vil bringe. En ting er jo sikkert - at jeg passerer et halvt århundre. Hadde jo tenkt å holde stor fest men det blir dessverre ingenting av på grunn av corona.

På onsdag skal jeg holde en ny malekveld hvor vi skal male et spennende maleri sammen. Jeg håper mange har lyst til å være med, og få oppleve litt av den malegleden som jeg har. Malingen har virkelig gitt meg et nytt liv, som du kanskje leste i forrige blogginnlegg.

Maleriet som preger...

Continue Reading...

Hvorfor maler jeg?

Uncategorized Jan 25, 2021

Morsomt

Jeg synes at maling blir morsommere og morsommere jo mere jeg lærer, og jo mer forskjellige ting jeg kan. 

Og sånn er det jo med det meste, ingenting er gøy når man ikke får det til. Men jo mer man mestrer, og jo mere man øver, så blir resultatene bedre og bedre.

Tidligere var jeg overhodet ikke interessert i maling. Jeg malte innimellom, men det var hovedsakelig strikking og hekling som var min greie. Det som er så gøy nå, er jo at det blir så veldig fort resultater. Man kan male et bilde på en kveld hvis man er i siget. 

Jeg føler også at maling blir mere verdsatt. Et bilde som er malt på en kveld kan greit selges for 5000 kr., mens en strikket genser som man har brukt ti kvelder på vil ingen betale 5000 kr. for,  selv om garnet sikkert koster mer enn lerretet.

 

Meditativt

Når jeg kommer inn i malingsprosessen, er det som å komme i sin egen...

Continue Reading...
1 2 3 4 5 6
Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.