Utstilling på Furuholmen 22-25. juni

Uncategorized Jun 22, 2023

Endelig er dagen her, og vi gleder oss til utstillingsåpning.

I den forbindelse hadde vi oss en prat med Sarpsborg Arbeiderblad:

———

Så nå håper vi selvsagt at så mange som mulig tar turen iløpet av helgen

Continue Reading...

Fargelegge?

Uncategorized Apr 02, 2023

Tenkte kanskje du hadde lyst til å starte påsken med en fargelegging? Isåfall er det bare å laste ned dette bildet, printe det ut og fargelegge i vei.

GOD PÅSKE!

 

Continue Reading...

Reisebrev fra Barcelona

Uncategorized Jan 10, 2023

Like før jul var vi i Barcelona. Jeg hadde aldri vært der før og visste ikke hva jeg kunne forvente, men jeg forelsket meg raskt i den byen.

Byen var koselig, fargerik og full av kunst. Masse gatekunst, gallerier og museer. Ikke minst var jo Picasso-museet et must for meg.

Jeg kjøpte meg et eget Picasso-bilde (Model with mirror) også, men har ikke fått det opp på veggen ennå. Begrenset antall i 2000 kopier.

Masse spennende gatekunst gjør at det er spennende og fargerikt i hele byen, spesielt gamlebyen som jeg forelsket meg mest i.

Vi bodde i en airbnb-leilighet midt i smørøyet

Og ettersom vi var der før jul fikk vi besøkt det store julemarkedet Fira de Santa Lucia ved den store katedralen

Og jaggu kom det ikke med et flott lite bilde fra en lokal kunstner der også. Papir montert på en rusten metallplate, ståltråd og abstrakte rustne metallfigurer.

Jeg hadde med meg det...

Continue Reading...

Kalender for 2023

Uncategorized Jan 02, 2023

Om du har lyst på en årskalender du kan printe ut, så har jeg laget denne til deg

Continue Reading...

Skuffet - akkurat som forventet

I dag fikk jeg post fra Bymiljøetaten

Det kom et standard svada-brev om at vedtaket var omgjort pga dokumentasjon fra min arbeidsgiver , men ikke et eneste svar på de spørsmålene jeg stilte. Heller ingen beklagelse på det jeg mente var diskriminerende.

Så selv om jeg fikk mitt parkeringskort er jeg skuffet.

Så jeg har i dag sendt saken til likestillings- og diskrimineringsombudet, og bedt dem se på praksisen til Bymiljøetaten slik at de skjønner at det faktisk ikke er greit.

For selv om jeg har fått parkeringstillatelse, så gjelder dette så utrolig mange flere enn meg.

Men det var dessverre akkurat dette svaret jeg forventet

Continue Reading...

Jeg trenger hjelp, det begynner å bli krise

Uncategorized Oct 05, 2022

Hverdagen min er både kreativ og spennende, men jeg trenger hjelp nå.
Mer om krisen finner du lengre ned i teksten.

Jentene på portrettkurset begynner å nærme seg ferdig, og du aner ikke hvor mange fantastisk kule portretter de har laget. Jeg er så imponert over dem .

Men nå som de blir ferdige, så gjelder det for meg å fortsette med neste kurs. Mal Fargerike Malerier er et program som er lagt opp slik at du skal finne din egen stil gjennom forskjellige oppgaver i 8 uker.

I tillegg er det steg-for-steg videoer av alle maleriene du ser på bildet under, så du får nok å se på . 

MEN du behøver ikke gjøre alle oppgavene, bare plukk ut de du liker best for nå, så kan du komme tilbake og se resten en gang senere. For disse videoene er jo et bibliotek med teknikker som du kan ta fram når du trenger det. De ligger i en kursportal på nett som du har tilgang til...

Continue Reading...

Det var artig!

En hektisk mediauke endte med å bli omtalt i humorprogrammene «Misjonen» på radio og «Nytt på nytt» på TV. Og det er jo skikkelig stas synes jeg, i alle fall ettersom det ikke er meg som blir gjort narr av.

Men godt å komme tilbake til hverdagen uten media som ringer meg hele tiden. Så jeg er jaggu glad jeg ikke er «kjendis» eller kongelig.

Hverdagen er fylt av hyggelige ting.

I helgen hadde jeg noen venner på innflyttingsfest på hytta (om man kan kalle det fest med bare 5 som endte opp med å komme), og da fikk jeg slappet av og kost meg med gode venner. Og om ikke det er noen som leier på kort varsel, så skal jeg ta meg en tur på hytta denne helgen også. Jeg bare elsker å være der.

Jentene på kurset portrettkurset skal i gang med fjerde kursuka i dag. Denne uka er det karikaturtegning med blekk, og blindtegning av samme person. I tillegg så...

Continue Reading...

Klagebrev

Jeg har fått mange spørsmål om jeg vil klage på avslaget om parkeringskort.

I dag har jeg klaget, og under her kan du se klagen med de spørsmålene jeg vil ha svar på.

 

Continue Reading...
1 2 3 4 5 6
Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.