Det var artig!

En hektisk mediauke endte med å bli omtalt i humorprogrammene «Misjonen» på radio og «Nytt på nytt» på TV. Og det er jo skikkelig stas synes jeg, i alle fall ettersom det ikke er meg som blir gjort narr av.

Men godt å komme tilbake til hverdagen uten media som ringer meg hele tiden. Så jeg er jaggu glad jeg ikke er «kjendis» eller kongelig.

Hverdagen er fylt av hyggelige ting.

I helgen hadde jeg noen venner på innflyttingsfest på hytta (om man kan kalle det fest med bare 5 som endte opp med å komme), og da fikk jeg slappet av og kost meg med gode venner. Og om ikke det er noen som leier på kort varsel, så skal jeg ta meg en tur på hytta denne helgen også. Jeg bare elsker å være der.

Jentene på kurset portrettkurset skal i gang med fjerde kursuka i dag. Denne uka er det karikaturtegning med blekk, og blindtegning av samme person. I tillegg så maler vi med tusj og te. Jeg gleder meg masse til å se deres tolkninger av ukas oppgaver.

Om du også vil tegne karikaturer med blekk, så kan du kjøpe et minikurs for kr. 649,-, hvor du får steg for steg videoer på dette kongebildet her.

Og om du vil være med på alle 6 ukene på portrettkurset, så blir det nytt kurs med oppstart 3. november.

Klage til bymiljøetaten er sendt, så det blir jo spennende å se hvordan den parkeringssaken ender. Jeg klagde på flere punkter, også de som ikke gjelder bare meg. Klagen kan du lese i forrige innlegg her på bloggen. Jeg vil selvsagt fortelle om utviklingen i saken.

På skolen skal vi nå fortsette å male akt i dag. Noen drømmer nok om å starte dagen med nakne folk, mens mine favoritter er hakket mer abstrakt. Men gøy er det nå uansett. 

Med 3 måneder til bittelille julaften må jeg begynne å tenke litt på hva jeg evt. skal lage til jul. I tillegg har jeg en julemesse å forberede og den er jo bare 5-6 uker unna. Så kreativiteten skal få lov til å utfolde seg videre framover.

Håper du også har det gøy med det du liker å holde på med. Jeg ønsker deg uansett en nydelig ukeslutt ❤️.

Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.