Over i en ny fase

Kalenderen viser september, høsten er her, og det er faktisk min absolutte favorittårstid. Snart viser naturen oss de nydeligste farger, soppsesongen er allerede i gang for mange, vi må bytte ut sommerdyna, fyre i peisen og kose oss med maling inne - med god samvittiget.

Jeg nekter å ta strømprisen innover meg og later som jeg ikke har hørt det. Men det nytter vel ikke å stikke hodet i sanden. Og med ny hytte uten strømstøtte, så har jeg nå testet ut å leie på airbnb. Mine tredje leietakere kommer denne helgen. Og jeg håper selvsagt de blir like fornøyd som de andre som har vært der, for der var det «over all forventning» og «200% anbefalt», og begge de ønsket å komme igjen. 

Men nå gleder jeg meg jo til å kunne være der selv noen dager snart. 
Vil du kanskje være med meg på hytta og male en hel helg?

Hadde ikke det vært koselig? Så hadde vi blitt kjent. Jeg vil bare ha med meg 4 jenter på hytta om gangen, så du må sende meg en melding ganske snart om du vil være med 😃

 Ellers er jentene på kurset Abstrakte portretter i gang med den andre kursuka. Hittil har det vært fokus på hvordan man kan tegne et bilde realistisk. Det fortsetter også denne uka, men i den aller siste øvelsen for uka (ikke vist her) så skal vi virkelig gå abstrakt.

Og som Fredrick viste på sine fleste barnetegninger, så er maling bare lek. Ikke tenk så mye, for da blir det gjerne litt «stivt». 

Jeg er godt igang med skolen nå, og vi driver og maler på forskjellige materialer. I dag malte jeg på en linserviett, så kom da den til nytte til slutt. I morgen står en blikkboks og kanskje noe plexiglass for tur.

Ellers har jeg booket noen foredrag igjen, og det gleder jeg meg til. Første foredrag er allerede neste uke 😃. Da er det en gjeng fra Kongsberg Gruppen som jeg satser på å inspirere.

Jeg håper du også holder på med noen kreativt. Det gir meg så mye glede, så jeg ønsker jo at du skal oppleve det samme.

Jeg ønsker deg uansett en nydelig uke ❤️.

PS! Om du vil bli min nærmeste medarbeider, så er stillingen som brukerstyrt personlig assistent for meg ledig. Les mer om stillingen her. Og om du kjenner noen som kunne passet i denne jobben, så blir jeg kjempeglad om du tipser dem om dette. Stillingen er ledig allerede 1. oktober.

Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.