Jeg trenger hjelp, det begynner å bli krise

Uncategorized Oct 05, 2022

Hverdagen min er både kreativ og spennende, men jeg trenger hjelp nå.
Mer om krisen finner du lengre ned i teksten.

Jentene på portrettkurset begynner å nærme seg ferdig, og du aner ikke hvor mange fantastisk kule portretter de har laget. Jeg er så imponert over dem 🙌🏻.

Men nå som de blir ferdige, så gjelder det for meg å fortsette med neste kurs. Mal Fargerike Malerier er et program som er lagt opp slik at du skal finne din egen stil gjennom forskjellige oppgaver i 8 uker.

I tillegg er det steg-for-steg videoer av alle maleriene du ser på bildet under, så du får nok å se på 😃. 

MEN du behøver ikke gjøre alle oppgavene, bare plukk ut de du liker best for nå, så kan du komme tilbake og se resten en gang senere. For disse videoene er jo et bibliotek med teknikker som du kan ta fram når du trenger det. De ligger i en kursportal på nett som du har tilgang til så lenge jeg driver med nettkurs, og det håper jeg blir mange år.

I tillegg til at du skal finne din stil og har et tonn med steg-for steg videoer i mange forskjellige teknikker, så skal du også bli en fargeblandings-ninja, som kan blande nesten alle tenkelige farger ut av rødt, gult og blått, samt sort og hvitt.

Les mere her (eller ved å trykke på bildet under her), og meld deg på nå, så er du garantert en morsom høst.

Så var det den krisen jeg trenger din hjelp til;

Jeg mangler fortsatt assistent 3 dager i uka, og det går jo ut over både hus, heim og business.

Assistenten er jo min aller nærmeste person, og jeg ser vedkommende til tider mer enn både mann og barn.

Hvorfor spør jeg deg om hjelp?
Det er fordi vi alle har jo våre egne nettverk. Og om du vet noen som kunne hatt interesse av en slik jobb, så hadde jeg satt enorm pris på om du ville delt denne linken med dem.

https://www.finn.no/271911609

Til slutt vil jeg dele et tips eller ide med deg. Jeg har selv stjålet facebook-ideen fra Nina, men jeg synes det kan være en ide for flere.

Jeg har utallige skissebøker, samt noen vanlige bøker som jeg tegner i, men nå har jeg nå fått meg en gammel bok, som jeg hovedsaklig bare skal tegne ansikter i.

Boka er kjøpt på Fretex og coveret har en fantastisk struktur. Inni er sidene gulnet og ser bærer preg av å være noen år.

Men jeg elsker en slik patina, så jeg gleder meg til å fylle opp sidene med ansikter, og vil prøve å tegne en side i boka mi hver dag.

Har du prøvd å tegne på gamle bøker?

Forresten, jeg har fått mange spørsmål om status på parkeringssaken. Og det er nå gått 2 uker og 2 dager siden klagen ble sendt, men jeg har fortsatt ikke hørt et pip fra Bymiljøetaten. Får håpe det er fordi de skjemmes.

Men nå gjenstår det bare å ønske deg en nydelig ukeslutt ❤️.

 

 

Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.