Crazy birds


Har du lyst til å lage festlige påskekort? Da har jeg forslag til kort med artige fugler.

På min FB side «GryHege», så kjører jeg nå kreative inspirasjonsluncher hver dag kl. 13 i en periode. Den 19-20. Mars handlet mine sendinger om å lage crazy fugler av papir som vi maler på, river i stykker før vi limer bitene på et kort og prøver å få det til å ligne en fugl.


OK, det gikk litt fort 😃 Her kommer akkurat det samme på en avis:

1. Jeg maler arket/avissiden med akrylmaling som jeg har tynnet ganske mye med vann.

2. Jeg river arket/avisen jeg har malt på i biter som går på det kortet jeg har tenkt å lage (mine kort er ca. 14,5x14,5 cm)

3. Jeg prøver å tenke litt hvordan retning fuglene kan stå, og limer en papirbit på hvert kort. Jeg har laget mine egne kort ut fra farget kartong jeg hadde på lager. Men om du ikke sitter på et lager farget kartong, så kan bruke baksiden på en corn-flakespakke, pizzaeske e.l. Så kan du evt male den siden du skal skrive på hvit etterpå.

4. Vi tegner nebb, føtter og evt. andre detaljer med en tusj. Jeg bruker en permanent tusj, ca. 0,3 mm. Men standard 0,5 mm som det er i de fleste tusjpenner, går minst like bra.

5. Fargelegger eller maler detaljene. Jeg brukte fargeblyanter for det er enklest og minst søl. Akvarellfarger ville også blitt supert.

Her er et samlebilde av avis-fuglene:

Her kan du se alle fuglene som ble laget bare ut fra det ene malte arket i videoene:

Følg meg på facebooksiden «GryHege» for daglig kreativ inspirasjonslunch kl. 13.00

Det blir også en workshop i hvordan du kan bli mer kreativ tirsdag 31. Mars:

https://www.gryhege.com/workshop

Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.