Endelig 2021

Sjelden har vel et nytt år vært så etterlengtet.
2020 viste seg fra sin verste side, med pandemi og naturkatastrofer i fleng.

Vi går inn i 2021 med håp om at vaksinen skal ta knekken på koronaviruset, og at vi snart skal få klemme hverandre igjen.

Noen av oss har mistet jobben, mens andre har mistet husene sine og alt de eier. Og enda verre er alle som har mistet sine kjære i pandemien, eller savner noen etter at husene plutselig raste sammen og sank ned i grunnen.

Jeg hørte en mann på TV si at 2021 ville bli bedre, for det kunne jo umulig bli verre.

Selv har jeg egentlig hatt et bra år. Vi har jo vært mye hjemme, men midt imellom ugresset i hagen har jeg fått reist mitt eget studio som jeg tror vil gjøre livet mitt så utrolig mye bedre.

Her skal jeg holde på med mine aktiviteter, egen business, kontor og malestudio. Det er ikke så stort, men veldig trivelig.

Så jeg ser lyst på 2021. Jeg fortsetter med å male, inspirere, holde kurs og etterhvert også foredrag når koronaen er under kontroll.

For deg som ønsker en festlig oversiktskalender for 2021, så har jeg laget det til deg her: www.gryhege.com/2021

I adventstiden hadde vi en maleadventskalender, hvor vi malte 5-10 minutter hver dag, og tilslutt satt vi igjen med et abstrakt maleri den 24.

Det var utrolig gøy å følge med på alle de flotte bildene som ble laget.

Her har jeg brukt mitt bilde i en kalender for januar. Og er du som meg, som elsker kalendere og nye begynnelser og vil ha denne kalenderen, så kan du høyreklikke på bildet og laste det ned. Og deretter kan du ha det på skjermen din eller printe det ut.

Kanskje har du noen nyttårsforsetter? Jeg har som vanlig mange.

  • Kvitte meg med en ting hver dag fra 04.jan-18.jan. Og denne utfordringen bør jeg nok forlenge til langt uti året.
  • Passe sommerklærne
  • Drikke mer vann og mere trim.
  • Shoppe kun det jeg trenger

Har du noen nyttårsforsetter? Eller synes du det er dumt å tro man klarer noe bare fordi det er nytt år?

 Jeg ønsker deg uansett en fantastisk start på 2021.

Klem fra Gry Hege 😘

 

PS!  Om du er en av dem som venter på inspirasjonskveld igjen, så kan du holde av kvelden på søndag 17. januar. Mere info om dette kommer senere.

 

Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.