Velkommen februar

 

Januar kom og gikk, men det var mange positive hendelser i denne måneden. USA fikk sin president Joe Biden, og vi er endelig i gang med corona-vaksinering. Det går mot lysere tider, og vi merker at dagene blir lengre for hver dag som går.

Nå kommer februar, og her har du en kalender som du kan bruke for å holde oversikten denne måneden. Bare høyreklikk og last den ned om du vil ha den.

Så gjenstår det å se hva denne måneden vil bringe. En ting er jo sikkert - at jeg passerer et halvt århundre. Hadde jo tenkt å holde stor fest men det blir dessverre ingenting av på grunn av corona.

På onsdag skal jeg holde en ny malekveld hvor vi skal male et spennende maleri sammen. Jeg håper mange har lyst til å være med, og få oppleve litt av den malegleden som jeg har. Malingen har virkelig gitt meg et nytt liv, som du kanskje leste i forrige blogginnlegg.

Maleriet som preger kalenderen ovenfor var det vi malte på forrige malekveld. Det startet som en ensfarget sjokk-turkis flate, som i løpet av en times tid endret seg totalt. I ettertid har jeg bare lagt til noen merker med en lysegrønn tusjpenn, litt grå fettstift og en liten bil. Og jeg er blitt veldig glad i dette maleriet, det har så fine farger og merker.

Neste malekveld skal vi male et nytt maleri, som helt sikkert blir minst like festlig. Vi skal bruke helt andre farger (dvs i alle fall jeg), og jeg har noen ideer i hodet som jeg nesten ikke kan vente med å få prøvd ut på et lerret.

Om du vil være med og få en skikkelig kreativ pangstart på februar, så melder du deg enkelt på her:

www.gryhege.com/workshop

Så gjenstår det bare å ønske deg en kjempefin februar måned, og jeg håper du koser deg med masse kreativt arbeid, mens vi venter på at dagene blir lysere og coronavaksinen kommer til mange flere av oss.

 

Klem fra Gry Hege

Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.