Flower power planet

Uncategorized Apr 06, 2018

Jeg hadde lyst til å lage en liten planet…

Må vel nesten være noen hus der. Og for å unngå at malingen flyter i hverandre malte jeg bare annenhvert hus først.

Når husene var tørre ble det tettere befolket…

På tide å leke litt med tusj…

Velkommen inn i vår lille verden…

Her er jo mora som tar med dattera til toppen av festningen på bursdagen hennes. I det rosa huset bor en slik overlykkelig familie, hvor det er så mye kjærlighet at det tyter ut av pipa.

I det grønne huset bor gartneren som er veldig opptatt av været. Han har værhane på taket og planter blomster inne når han ikke kan plante ute.

Fengselet står mest til skrekk og advarsel, alle cellene står tomme.

I det rosa huset bor the Bubbleashians. Faren har stått fram som homofil, men bor fortsatt sammen med mor og alle de 3 jentene (også kalt tyggegummibrigaden). Det hopper bobler ut av huset deres.

I det gule huset bor en litt rar gammel dame. Hun er enig med alle, og hadde ingenting imot at den indiske storfamilien i det oransje trehuset har hengt opp en klessnor mellom husene deres.

De i det lys lilla huset bryr seg ikke. De brenner røkelse og røyker andre ting…

Den indiske storfamilien sørger i tillegg for å spre blomster rundt også for at antallet unger på skolen holdes oppe. Den kvinnelige rektoren på skolen sitter ofte begravd mellom bøkene til seint på kveld.

Ved siden av skolen ligger arbeidsplassen til mange av foreldrene, her har planetens IT-bransje sitt hovedkvarter i et hypermoderne industribygg.

Ved siden av bor et ektepar som driver med forskning på alt mulig rart. Det putres i reagensrør, glass og kjeler. Og det er jo ikke uvanlig med en liten eksplosjon i ny og ne. Så det hender det kommer merkelige gasser ut av pipa.

Den grønne blokka er kommunens sosialbolig. Her bor det litt forskjellig kan man si. Og her tyvkobles strømmen, mens noen har prøvd å lage en tidsmaskin, men som nå bare brukes til å laste ned radio fra Nord-korea.

I St. Heart Kirke (som er kjent for sitt fantastiske glassmaleri) er det messe hver tirsdag. Alle de andre dagene serveres kjeks og rødvin til pensjonistene.

Det blågrønne huset tilhørte tidligere generalmajoren som driftet festningen med hard hånd. Men nå er militæret ute, bygningen er fraflyttet og festningen er åpen for alle, som f.eks. Mor og datter som ser på utsikten på bursdagen.

Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.