Tiaralosjetreff Q1 2018

Uncategorized Jan 17, 2018

Sist helg var en skikkelig vitamininnsprøytning. Vi var 5 jenter som møttes privat, bodde sammen, spiste sammen, lo sammen og koste oss sammen med håndarbeid og sosiale medier.

I forkant hadde jeg laget et lite bilde av hver enkelt. Det var meningen de skulle få dem til jul, men rakk bare å lage ett…til hun jeg byttet adventskalender med. Hun fikk forøvrig beskjed om å gjemme den pakken til vi møttes. Men ser jeg har brukt en litt annen teknikk enn på de andre. Jobber jo best under press, så de tre ble malt dagen før jeg skulle dra…

Ser du likheten? Ikke så lett å se, men alle har tiara i virkeligheten også.

Jeg hadde lagt litt press på både meg selv og hjelperne da jeg meldte meg for å ha Snapkontoen “ViSygale” på lørdagen, med en viss forventning om at noe skjer på storyen.

Hadde sammen med en av assistentene fått klippet stoffer til ‘Raglankjole with a twist’ før jeg reiste. Og jeg skulle snappe status underveis i prosessen direkte på lørdag.

Jentene fotograferte og filmet meg underveis, og de hjalp til med å tre maskiner, holde når det trengtes og annet ved behov.

Og snappen var jo en skikkelig selvtillitsboost der det kom massevis av kommentarer og alle var bare så positive, både til meg og de fantastiske hjelperne.

Det er viktig å ha utstyret i orden når man skal ha en lang sydag.

Men jaggu begynner det ikke å ligne på en kjole etterhvert. Og som en bonus fikk de på sysnappen se en i gjengen debutere på overlock og sy seg en hals på nesten ikke noe tid.

Før kvelden var omme var flere halser i boks og *trommevirvel* kjolen ble ferdig.

Skjønte jo med en gang at den var litt trang (noe pga at stoffets trådretning er på tvers av mønsteret og resten pga for mye mat). Men måtte jo prøve den da jeg kom hjem, og den funket sånn passe.

Her er jeg mest fornøyd med at jeg har klart å ta en selfie.

Da kjæresten kom hjem ble det bilde av hele kjolen.

Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.